Web

Last van CMS stress?

Erik van Schenk Brill gepubliceerd op 11 juli 2022

Binnen The Good life ben ik verantwoordelijk voor web development. Ik zorg ervoor dat klanten zo eenvoudig mogelijk hun website kunnen beheren, zonder dat we daarbij concessies te doen aan de ‘vetheid’ van de voorkant van de site.

Een website van The Good Life is een website waar je blij van wordt. Niet alleen omdat ze er altijd behoorlijk nice uitzien, maar ook omdat je de site super super easy kunt beheren.

Wow, Erik, 2 keer super, dat is wel erg super. Ja joh, laat dat maar aan mij over. Ik heb de afgelopen 18 jaar (super) veel websites gemaakt, dus ik weet inmiddels wat lekker werkt en wat niet. Niet alleen wat de bezoeker te zien krijgt, maar dus ook hoe je zo’n site makkelijk kunt onderhouden.

From scratch

Bij The Good Life werken we met WordPress. WordPress? Zeker met zo’n standaard template? Ja klopt! Met een standaard template dat wij helemaal ‘from scratch’ hebben gemaakt en waarmee we WordPress volledig naar onze hand kunnen zetten. Qua vorm en functionaliteit! Zo verwijderen we alle overbodige functies waardoor je WordPress beheeromgeving lekker clean, overzichtelijk en hufterproof is.

Componenten

Al onze pagina’s zijn opgebouwd uit blokken die wij componenten noemen. Elke Good Life website is voorzien van een eigen, speciaal voor de klant samengestelde bibliotheek met op maat gemaakte componenten. De vormgeving is in elk component verwerkt zodat dat de klant daar niets aan kapot kan maken.

Je selecteert een component naar keuze uit de User Blocks pop-up en voegt deze vervolgens gemakkelijk toe aan de pagina. Klik vervolgens op dit component om de inhoud ervan aan te passen. Super toch!?

Benieuwd hoe dit werkt? Neem dan contact op voor een demo. Stuur me een bericht of mail me op erik@wearegoodlife.nl

kvk: 82040621 • NL862314823B01 • NL33ABNA0890951950